Cu ce dietă a slăbit Majda Aboulumosha, 23 de kilograme, într-un timp record! I-a schimbat viața!

 

Majda Aboulumosha este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton. Dar ca să se poziționeze în topul acesta, nu i-a fost deloc ușor. Dar cu foarte multă ambiție și perseverență, moderatoarea emisiunii „Agenția VIP” a reușit, iar pentru că a fost întrebată deseori cum a reușit să ajungă la silueta de vis, vedeta a dezvăluit dieta care a ajutat-o să topească 23 de kilograme!

Din ce în ce mai multe persoane sunt interesate de adoptarea unui stil de viață sănătos, mai ales din cauza perioadei dure în care se află întreaga planetă, criză care impune statul acasă cât mai mult. Tocmai de aceea, Majda Aboulumosha le-a mărturisit, cu lux de amănunte, fanilor ei cum pot avea grijă de corpurile lor, mai ales că, sedentarismul atrage după sine un număr mai mare de kilograme pe cântar.

”Am primit foarte multe mesaje, cu rugămintea să postez din nou dieta. Primele 2 zile, iaurt și salată, după care, următoarele 3 zile, iaurt, salată și un tip de aliment pe care-l alegeți voi, fie că este carne, fie că este pește, fie că este măr. În momentul în care vreți să mâncați mai multe fructe, să nu consumați iaurt în acele 3 zile. Ca să treceți la un alt aliment, de fiecare dată țineți din nou, iaurt, salată, după care, pepene, de exemplu sau iaurt, salată, ton.”, a zis Majda Aboulumosha pe contul său personal de instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest