Cu ce dificultăți s-a confruntat Alina Pușcaș după ce s-a mutat la casă: „O masă șase luni, parcă e prea mult…”

 

Îndrăgita prezentatoare de la Te Cunosc de Undeva a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat odată ce s-a mutat în noua locuință.

Alina Pușcaș trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu medicul Mihai Stoenescu. Cei doi au cumpărat un teren în urmă cu 6 ani, apoi s-au decis să ridice casa visurilor lor. Însă nu totul a funcționat așa cum a visat îndrăgita prezentatoare. Ea a expus la Star Matinal de la Antena Stars o parte dintre problemele cu care s-a confruntat.

"Să știi că nu e atât de ușor... mă miram și mă cruceam la un moment dat. În general sunt puțini cei care execută mobilier custom pe dimensiuni, în special din cauza dimensiunilor. Nu mai zic dacă vezi pe Pinterest ceva și te fascinează, dacă vrei să propui un proiect de genul ăsta trebuie să anunți pe Instagram să încerce lumea să te ajute. Am primit câteva oferte, dar o persoană a spus că nu are acel tip de lemn, alta că durează undeva la șase luni. O masă, totuși, să aștepți după o masă șase luni, parcă e prea mult, unii cu bugetul mult prea mare și uite așa suntem încă în țara în care partea asta costă extrem de mult. Și afară costă, într-adevăr, mai ales când e vorba de lemn și tot ce înseamnă manufactură.", a declarat Alina Pușcaș.

Prezentatoarea de la Te cunosc de undeva a mai mărturisit că nu s-a decis încă în privința bucătăriei: "Spre surprinderea mea, încă nu am comandat bucătăria. A rămas că săptămâna viitoare. Mi-au plăcut foarte multe modele și a fost foarte greu să ne decidem pentru că soțul este un pic mai pe detalii reci, pe detalii bărbătești, masculine. Eu sunt pe detaliile astea mai calde, neutre, dar să aibă curbe.(...) Cheltuielile pentru casă au fost multe însă investițiile nu se opresc aici. Am ajuns să văd că sunt niște costuri ceva de speriat. Apartamentul în care stăteam noi, am mers pe minimalism, așa că nu am investit foarte mult, știind cumva că o să ne mutăm la casă, nu avea sens să mai investim, dar la dimensiunile astea tot ceea ce depășește o anumită dimensiune aproape că se dublează prețul. Cred că voi intra în faliment."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest