Cu ce fobie s-a ales Oana Roman, din cauza bătăilor încasate de la tatăl său: „Mi-o luam cu cureaua. Mă închidea în cameră”

 

Oana Roman a rămas cu multe traume din cauza tratamentelor violente pe care tatăl ei, Petre Roman, i le aplica, în copilărie. Bătăile încasate din partea fostului premier o urmăresc până și în prezent sub forma unor fobii!

Oana Roman a avut o copilărie destul de grea, în ciuda statutului financiar. Nu de puține ori, fostul premier al României o bătea pe aceasta chiar și cu cureaua, atunci când se abătea de la regulile impuse de el.

Recent, vedeta a povestit că atunci când stătea mai mult la joacă, decât stabilise inițial cu părinții ei, era bătută și închisă în cămară, fiind principalul motiv pentru care este claustrofobică, în prezent.

„La noi nu exista să trecem peste, greșeai, plăteai! Nu îmi era frică de el, dar era o autoritate pe care o respectam, plus că aveam și o guvernantă rusoaică, care mi-a fost ca o bunică. Eu când mă duceam la joacă, mai întârziam și-l găseam pe tata transfigurat de frică. Când mă întorceam acasă mi-o mai luam cu cureaua. Sau mă închidea în cămară, iar de atunci nu pot sta în locuri închise. Dar eu niciodată nu mă plângeam la nimeni, ai mei nu dormeau cu mine niciodată, nu mă duceau la școală și nici nu făceau lecții cu mine niciodată, doar la Cici, guvernanta, mă mai guduream.”, a spus Oana Roman.

Oana Roman a vorbit și despre un moment de vulnerabilitate pe care l-a avut in fața tatălui său, care în loc să îi răspundă cu dragoste și afecțiune, i-a dat un răspuns extrem de dur care a ambiționat-o să termine facultatea cu o notă foarte mare, însă nici atunci Petre Roman nu a fost mulțumit de ea.

„Și la facultate, am plecat doar cu o valiză și când am simțit că nu mai pot, l-am sunat pe tata și mi-a zis că dacă nu sunt capabilă de mai mult, să vin acasă, că văd ei ce fac cu mine. Așa m-a ambiționat și astfel am terminat prima, dar lui i s-a părut un lucru normal, nu l-a impresionat”, a mai spus vedeta.

Chiar și așa, Oana Roman nu consideră că a avut o copilărie urâtă, însă își amintește sentimentele de disperare pe care le trăia ca să capete atenția părinților săi, însă în schimb, se lovea de un zid din partea lor.

„Până la urmă am avut o copilărie frumoasă și nu le-am reproșat nimic niciodată, dar am picat în depresie atunci când tata a ajuns la guvernare și toată atenția lui și a mamei mele s-au îndreptat acolo, iar eu m-am simțit abandonată. Aș fi dat orice atunci pentru atenția lor.”, a dezvăluit vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest