Cu ce problemă de sănătate de confruntă Selly. Este obligat să facă tratament kinetoterapeutic/ VIDEO

 

Selly se cofnruntă cu mari probleme de sănătate. Celebrul vlogger este obligat să facă tratament kinetoterapeutic din cauza unei afecțiuni care nu îi dă pace de ceva timp.

Selly este în floarea vârstei, dar chiar și așa, la numai 19 ani, tânărul se confruntă cu o boală care face victime, de obicei, în rândul persoanelor in etate. Vlogger-ul a dezvăluit că este nevoit să facă tratament constant pentru a face față durerilor.

Cu ce problemă se confruntă

În cadrul unui instastory, Andrei Șelaru a dezvăluit că se confruntă cu hernie de disc. Tânărul de 19 ani a mărturisit că nu știe cum și de ce s-a ales cu această boală, însă a ținut să menționeze că trebuie să se preocupe de starea sa de sănătate, dat fiind ritmul alert al vieții pe care îl are.

„Sănătatea nu trebuie lăsată pe ultimul loc. Chiar acum mă duc la kinetoterapie. Fac frumos o ședință de kinetoterapie pentru spatele meu cu hernie, super. Și după ce fac asta, îmi continui ziua mea aglomerată”, a spus Selly, pe pagina sa de Instagram.

S-a mutat în București

După ani de zile în care a făcut naveta de la Craiova la București, Selly s-a mutat într-un final în Capitală. Deocamdată vlogger-ul stă în chirie, până își va găsi o locuință pe gustul său, pe care să o achiziționeze.

Mă mut într-o chirie câteva luni, până când imi voi găsi o casă sau un apartament de cumpărat, că nu am avut timp să mă uit ce vreau să cumpăr exact. Mi-am găsit o chirie foarte, foarte drăguță.” a spus Andrei Șelaru, în urmă cu puțin timp.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest