Cu ce problemă s-a confruntat băiețelul lui Lili Sandu după naștere: „Nu am putut să îl țin în brațe”

 

În urmă cu puțin timp, Lili Sandu a devenit mămică pentru prima dată, însă a fost nevoită să rămână 10 zile în spital după ce a născut, din cauza unei probleme cu care s-a confruntat băiețelul său.

Lili Sandu a dezvăluit că deși micuțul Thomas a primit nota 10 la naștere, la 24 de ore după ce l-a ținut pentru prima dată în brațe, doctorul neonatolog a anuntat-o că băiețelul său a făcut un icter greu de gestionat. Astfel că medicul a acționat imediat și l-a ținut pe micuțul Thomas la niște lămpi speciale pentru a-i trata afecțiunea.

„La 24 de ore după ce l-am născut pe Thomas, doctorul neonatolog a descoperit o bilurubină destul de crescută, asta înseamnă că are icter. În general, copiii au o formă mai uşoară. Doamna doctor şi-a dat seama încă din primele lui ore de viaţă şi a decis să acţioneze imediat, ţinându-l pe Thomas la acele lămpi speciale", a povestit Lili într-un filmuleţ realizat în spital.

Potrivit spuselor lui Lili Sandu, afecțiunea băiețelului său a fost cauzată de o incompatibilitate între grupa ei de sânge și cea a lui Silviu, tatăl copilului ei. Mai mult decât atât, pentru că bebelușul a trebuit să stea în permanență la lămpi, vedeta nu a putut să îl țină în brațe în primele zile de viață.

„Ideea este că el este stă în permanenţă la aceste lămpi. Sunt doar două momente ale zilei în care îl pot vedea şi în care pot sta cu el şi îl pot alăpta. Şi asta din a treia zi, pentru că până în a treia zi a stat doar la lampă şi n-am putut să-l ţin în braţe” a mai spus Lili Sandu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest