Cu ce probleme de sănătate a rămas Gabriel Cotabiță după COVID-19

 

Anul trecut, Gabriel Cotabiță a fost infectat cu COVID-19 și a fost nevoie să se trateze la spital. O perioadă s-a simțit bine și chiar a plecat într-o vacanță, însă după revenirea în țară lucrurile s-au complicat. Artistul ar fi rămas cu sechele după infectarea cu virusul SARS-CoV-2 și a ajuns din nou la spital.

Se știe deja faptul că Gabriel Cotabiță este cu adevărat un luptător. Însă, ultima experiență cu COVID-19 l-a afectat destul de tare pe artist. După ce a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2, în urmă cu un an, starea lui de sănătate s-ar fi deteriorat.

Astfel, de sărbătorile de iarnă ar fi ajuns din nou la spital, iar cadrele medicale ar fi descoperit că acum are probleme cu tiroida. Cum se simte la momentul actual cântărețul.

În urmă cu un an, Gabriel Cotabiță a ajuns la spital, fiind infectat cu noul coronavirus. La vremea respectivă, artistul susținea că nu a conctractat o formă gravă, doar că a trebuie să stea internat în spital, pentru a fi sub supravegherea medicilor.

Din fericire, corpul acestuia a luptat și a reușit să treacă cu bine și peste această situație.

„M-am trezit în spital după ce trecuse cam tot, nu-mi amintesc multe lucruri, dar e mai bine așa. Nu am fost grav, a trebuit însă să stau sub observația medicilor, să fiu monitorizat, mai ales că am mai avut probleme de sănătate.

M-am rugat să trec și peste asta, însă eu oricum fac rugăciuni mereu, și dimineața și seara. Dumnezeu m-a ajutat să trec cu bine și peste coronavirus. Am fost externat, nu mai iau tratament. Noroc că soția mea, Alina, nu a avut nimic, i-a ieșit testul negativ', a declarat artistul, la momentul respectiv.

După infecatarea cu virusul SARS-CoV-2 artistul a decis să meargă într-o scurtă vacanță, însă la întoarcere lucrurile s-au complicat. A ajuns din nou la spital, iar medicii i-au spus, în urma analizelor, că are probleme cu tiroida.

La momentul actual, însă, se pare că starea lui Gabriel Cotabiță este una bună. De asemenea, artistul a lăsat problemele personale deoparte și se ocupă acum de viața profesională. Este decis să pregătească un album de duete, alături de nume importante din industrie.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest