Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Gabriela Cristea din cauza izolării: „Am început să am amețeli”

 

Gabriela Cristea se numără printre persoanele care au respectat cu sfințenie măsurile de siguranță impuse de autorități pentru combaterea răspândirii coronavirusului. Astfel că după două luni de izolare, prezentatoarea TV a resimțit efectele averse, în momentul în care a decis să fie ea cea care face cumpărăturile pentru casă.

Gabriela Cristea nu a părăsit nicio clipă casa în care locuiește cu Tavi Clonda și fiicele sale, de când s-a instaurat starea de urgență în România, din cauza pandemiei de coronavirus. Prezentatoarea TV a povestit cu lux de amănunte ce a pătit, recent, când s-a urcat la volanul mașinii sale pentru a merge la supermarket, în locul lui Tavi Clonda.

După două luni de stat în casă, Gabriela Cristea a simțit că este momentul să meargă și ea la cumpărături, dat fiind că singurul care aproviziona casa cu cele necesare a fost soțul său. Prezentatoarea a dezvăluit că atunci când s-a urcat la volan pentru a conduce, a experimentat o stare neplăcută de amețeală, semn că statul în casă atâta timp i-a dăunat.

„Când m-am urcat în mașină după foarte mult timp să conduc, am început să am amețeli. Am avut o stare de amețeală de nu-mi dădeam seama…”, a povestit Gabriela Cristea, în cadrul unui live.

Speriată din cauza celor întâmplate, Gabriela Cristea a băut jumătate de litru de apă, gândindu-se că motivul amețelii este deshitratarea, doar că nici asta nu a oprit amețeala.

„Îmi era și frică… noi având un hypermarket foarte mare la o distanță de 300-400 metri. Practic, mă pot duce și pe jos, doar că n-am cum să car de acolo. Mă gândeam: Doamne, o să ajung cu mașina… adică am avut așa, o stare de…”, a mai spus Gabriela Cristea.

Din fericire, Gabriela Cristea a reușit să se adune și să meargă la supermarket, fără să mai întâmpine niciun fel de problemă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest