Cu ce probleme de sănătate se confruntă băiețelul lui Tily Niculae: „Pentru că s-a născut în starea de urgență”

 

Tily Niculae trece prin momente neplăcute! Actrița a fost nevoită să își ducă băiețelul de cinci luni la medic, după ce a observat ceva ciudat în comportamentul său.

În cadrul unei emisiuni TV, Tily Niculae a dezvăluit care sunt problemele de sănătate cu care micuțul Radu-Teodor se confruntă la momentul actual. Pentru că l-a născut în timpul stării de urgență, băiețelul actriței nu a ieșit atât de des la lumina soarelui așa cum ar fi trebuit, motiv pentru care, mușchii săi nu sunt atât de bine antrenați pentru vârsta lui.

Tily Niculae a mărturisit că bebelușul său trebuie să facă fizioterapie acum pentru a-și reveni, însă are toate încrederea că lucrurile vor ajunge la normal în scurt timp.

„Radu, pentru că s-a născut în starea de urgență a dormit foarte mult. Acest copil nu a văzut lumina soarelui și lumina naturală și atunci mușchiuleții lui nu sunt antrenați. Și am aflat de treaba asta pe la 4 luni și mergem să facem mișcare. Am fost și cu școala online și uite așa au trecut zilele și copilul nu a făcut mușchiuleți, dar recuperăm acum” a spus Tily Niculae, în cadrul unei emisiuni TV.

Mai mult decât atât, actrița se mai confruntă cu o problemă, însă de data aceasta din partea fiicei sale care a acuzat dureri la ureche, după ce a fost la înot. Deși încă nu a fost cu ea la un control specializat, Tily a mărturisit că urmează să meargă pentru a se asigura că nu este nimic grav.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest