Cu ce probleme de sănatate se confruntă Carmen Grebenișan: „Mi-am amorțit mâinile, picioarele, dificultăți în respirație”/ VIDEO

 

Carmen Grebenișan se confruntă cu probleme de sănătate! Vedeta le-a dezvăluit admiratorilor săi că i-au amorțit mâinile și picioarele și are dificultăți în respirație. Care este starea actuală a fostei concurente de la „Asia Express”?

Carmen Grebenișan și-a pus urmăritorii pe gânduri după ce a anunțat că se confruntă cu probleme de sănătate. Fosta participantă de la „Asia Express” a dezvăluit că s-a confruntat cu un episod terifiant pe care nu a știut să îl gestioneze.

„Nu știu de ce n@#$% am avut căderea asta, dar mi-au amorțit mâinile, mi-au amorțit picioarele, mi-erau reci, transpirație, m-am simțit foarte slăbită, dificultăți de respirație și din câte am înțeles e o lipsă de fier că din cauza asta mi-a și căzut o mare parte din păr”, a povestit Carmen Grebenișan la un InstaStory.

Deși presupune că este vorba de o lipsă de fier în organism, Carmen Grebenișan a încercat să se programeze la doctor pentru a afla cu certitudine cu ce probleme se confruntă, de fapt, însă fără succes, ceea ce a dus-o la o criză de nervi.

Pentru detensionare, blondina s-a pus pe banda de alergat și a început să facă mișcare. „Voiam să văd ce n@#$% am. Vreau să fac analize și nu reușesc să mă programez. M-am enervat și m-am pus să alerg”, a continuat ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest