Cu ce probleme s-a confruntat fiul Annei Lesko din cauza telefonului și a tabletei. A fost dus, de urgență, la spital

 

Fiul Annei Lesko a ajuns, de urgență, la spital! Băiețelul artistei a avut mari probleme din cauza telefonului și a tabletei.

Anna Lesko și-a dus fiul, de urgență, la spital, după ce a observat că micuțul ei nu vede așa cum ar trebui. Vedeta l-a dus pe cel mic la un control oftalmologic, iar ce i-a spus medicul a șocat-o.

Se pare că din cauza timpului îndelungat petrecut in fața televizorului, al telefonului și al tabletei, mușchii ochilor săi sunt obosiți, motiv pentru care are nevoie de o pauză de la tehnologie.

„Am fost cu Adam la medic, la oftalmolog. Nu îmi plăcea cum vede, l-a consultat cu atenție. Când s-a uitat în ochișorul lui, mi-a zis că mușchiul ochiului este obosit și să nu mai stea la tabletă, TV sau alte ecrane. El are curte, are atâtea de făcut, însă, na, se mai plictisește. Acum se joacă și el Roblox cu ceilalți copii, este un trend acum”, a mărturisit Anna Lesko.

A fost judecată că nu știe să își crească fiul

Anna Lesko a fost crunt judecată din cauza fotografiilor sexy pe care le postează pe rețelele sociale. Mulți dintre urmăritorii săi au pus-o la zid din cauza ipostazelor incitante și i-au spus că este un exemplu negativ pentru fiul ei.

Fără să stea prea mult pe gânduri, vedeta le-a dat o replică acidă tuturor celor care au judecat-o fără motiv și care i-au implicat fiul în scandal.

”Tu, hateriță, sexualitatea îți trezește teama, nu ești capabilă să te bucuri de extazul corpului tău, te apucă tabuurile și neliniștea, restricții culturale și familiale când vine vorba despre sex, când trebuie să îți lași corpul să vorbească. Ești o femeie în captivitate, prinsă în capcana sexualității reprimate”, a replicat Lesko. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest