Cu ce probleme s-a confruntat Irina Deaconescu, la o zi după ce a născut: „Chinul de pe lume”

 

Irina Deaconescu și Cristi Manea au devenit părinți pentru prima dată în cursul zilei de sâmbătă, 17 octombrie 2020. Imediat după ce a dat naștere fetiței sale, vloggerița a dezvăluit că s-a confruntat cu câteva probleme majore. Despre ce a fost vorba?

Irina deaconescu trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, iar după ce și-a strâns pentru prima dată fetița în brațe, s-a simțit cu adevărat împlinită. Chiar și așa, sentimentul de fericire a fost umbrit de problemele cu care s-a confruntat după ce a dat naștere.

Vedeta a fost supusă la o operație de cezariană, după ce doctorii au sfătuit-o că este cel mai bine atât pentru ea, cât și pentru bebelușul ei. Iar pentru că intervenția chirurgicală necesită o recuperare mai lungă, Irina Deaconescu s-a confruntat cu stări de amețeală puternică și de rău, atunci când s-a ridicat din pat.

”Am vrut să fac pe smechera și era să leșin... Eu abia astăzi m-am ridicat din pat și am mers cât am putut eu pe aici (...) M-am dus să fac și eu un duș, chinul de pe lume că am zis că n-am nevoie de ajutor că fac singură totul și când am venit să-mi pun pijamaua era să leșin, efectiv nu ajungeam la butonul de panică!”, a spus ea pe InstaStory.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest