Cu ce probleme se confruntă Irina Deaconescu în timpul sarcinii: „Bebelușul meu se chinuie”

 

Irina Deaconescu va deveni mamă pentru prima dată! Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp, chiar dacă și-a dorit să țină sarcina ascunsă până la final. Dar pentru că nu s-a putut, blondina le-a vorbit admiratorilor ei cu lux de amănunte despre perioada, iar acum își ține la curent urmăritorii cu toate problemele cu care se confruntă în timpul sarcinii.

Vestea că Irina Deaconescu și Cristi Manea vor deveni parinți pentru prima dată a picat ca o bombă în showbiz-ul autohton, mai ales că ambii au doar doar 22 de ani. Chiar și așa, cei doi au îmbrățișat rapid noul rol, iar acum așteaptă entuziasmați momentul în care își vor ține bebelușul în brațe.  

Cu ce probleme se confruntă Irina

Dar până când vor face cunoștință cu copilașul lor mai durează, iar zilele pare că trec din ce în ce mai greu pentru Irina, care se confruntă cu alte probleme de sănătate in timpul sarcinii. Dacă odată ce a dezvăluit că este însărcinată, vloggerița a povestit că în primul trimestru nu s-a putut ridica din pat din cauza stărilor de rău, acum blondina se confruntă cu o altă dilemă.

Irina Deaconescu a fost diagnosticată cu scolioză, o afecțiune a coloanei vertebrale, motiv din cauza căruia nu poate respecta poziția impusă de medic pentru binele copilului. Vloggerița a dezvăluit pe canalul său de YouTube că deși încearcă să adopte o postură cât mai corectă, afecțiunea o împiedică, iar bebelușul ei deja se chinuie.

„Am aflat că bebelușul meu nu stă bine în burtă aici, pentru că eu am scolioză. Și stau ușor așa…si pentru a sta confortabil bebelușul ar trebui să stau așa…să aibă loc și eu nu stau așa. Bebelușul meu deja se chinuie.”, a povestit Irina Deaconescu. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest