Cu ce se alege Larisa după divorțul de Alin Oprea. Detalii despre partajul de peste un milion de euro/ VIDEO

 

Scandalul dintre Alin Oprea și Larisa capătă proporții și mai mari, dat fiind că la mijloc este vorba de o avere colosală! Cei doi se vor judeca în instanță pentru cele șapte proprietăți pe care artistul le-a achiziționat prin muncă asiduă, astfel că toată lumea se întreabă cu ce se va alege încă soția cântărețului după divorț?

Alin Oprea este protagonistul unui război nemaivăzut cu soția sa! După ce s-a aflat că divorțează, au început să iasă din ce în ce mai multe detalii uluitoare despre mariajul de peste două decenii pe care l-au avut. Iar unele dintre ele fiind despre infidelitățile amândurora!

După ce s-a aflat de noua povestea de dragoste pe care Alin Oprea o trăiește de mai bine de un an cu o altă femeie, Larisa și-a propus să pună mâna pe întreaga avere strânsă de artist de-a lungul anilor!  

Partaj de peste un milion de euro

Datorită succesului răsunător pe care l-a avut cu trupa „Talisman”, Alin Oprea încă încasează bani pentru drepturile de autor a pieselor pe care le-a compus cu Tavi Colen. Însă artistul nu s-a oprit aici și a fructificat averea pe care a obținut-o din muzică, reușind să achiziționeze chiar șapte locuințe, atât în România, cât și în străinătate.

Dintre care cele două 2 apartamente cu 2 camere în zona Carol, un alt apartament cu 5 camere, cât și o garsonieră fiind donate copiilor lui. Mai mult de atât, din vânzarea apartamentului de pe Calea Călărașilor, 20.000 de euro au ajuns tot în contul odraslelor sale, iar restul banilor au reprezentat avansul pentru apartamentul din Londra. Un alt apartament din zona Carol a fost vândut.

Apartamentul artistului care este situat într-o cladire de patrimoniu, urmează a fi reabilitat și renovat cu ajutorul unor fonduri oferite de stat, iar după transformare se va ridica la valoarea de un milion de euro.

Cu ce se alege Larisa după divorțul de Alin Oprea

Fostul solist de la „Talisman” a mărturisit că Larisa are în plan să pună mâna pe toată averea pe care o mai are, deși majoritatea proprietăților deja sunt în posesia copiilor. Alin Oprea susține că nu își dorește un proces cu scandal, astfel că este dispus să îi lase ei apartamentul din Londra, iar el să rămână cu casa în care locuiește acum.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest