Cu ce zestre considerabilă a intrat Ioana Simion în căsnicia cu Ilie Năstase. Detalii exclusive despre averea brunetei! VIDEO

 

Deși au existat diverse speculații în legătură cu diverse bunuri pe care Ioana Simion le-ar fi primit de la Ilie Năstase, este bine de știut că bruneta a intrat în căsnicie cu o zestre considerabilă. Soția tenismenului are mai multe afaceri în domeniul imobiliarelor și deține o firmă în domeniul agricol, de care se ocupă cu fratele și cu fiul ei. Astfel că Ioana Simion a făcut suficineți bani pentru a-și putea permite să își achiziționeze lucruri scumpe.

Bruneta se poate lăuda cu 3 mașini în valoare de peste 200.000 de euro pe care și le-a cumpărat înainte de căsnicia cu Ilie Năstase. Mai mult decât atât, bruneta deține mai multe apartamente în Constanța,  iar câteva dintre ele se află în Mamaia Nord și sunt luate în timpul căsniciei cu fostul mare tenismen, dar pe care le-ar fi cumparat tot din banii ei.

Ioana Simion mai deține și un apartament pe malul lacului, de asemenea soția sportivului se poate lăuda și cu un imobil pe litoral.

Ioana Năstase este proprietara mai multor bunuri de valoare şi nu ar fi avut nevoie de nimic de la Ilie Năstase. Cu toate acestea, tensimenul nu s-a abţinut din a-i mai face mici surprize. Bruneta a primit de la fostul ei partener de viaţă un cadou de nuntă de zeci de mii de euro. Cadou pe care acum fostul mare tenismen l-ar vrea înapoi, în urma divorțului la tribunal.

„În cazul meu, nu este nevoie. Eu îi voi da tot ce este de dat. Dacă sunt bunuri acumulate în comun, eu îi voi da ce este de dat. Sunt o femeie pe picioarele mele, nu stau să mă țigănesc. Acele bunuri nu se vor împărți, probabil cadoul pe care mi l-a oferit. Nu știu de ce a ales această cale. Vom vedea în instanță”, a spus Ioana Năstase la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest