Cu cine va sta fetița Antoniei și a lui Vicenzo Castellano, după finalizarea divorțului: „Nu avea cum altfel”

 

Procesul de lungă durată dintre Antonia și Vicenzo Castellano a luat sfârșit! După mai bine de șapte ani de întâlniri la tribunal, cei doi sunt, în sfârșit, oameni liberi. Odată cu încheierea procesului s-a decis și cu cine va rămâne fetița lor, Maya, iar avocatul artistei ne-a oferit toate detaliile!

În urmă cu șapte ani, Antonia și Vicenzo Castellano au decis să se separe definitiv. De atunci, cei doi soți s-au tot întâlnit în tribunal, în speranța că procesul va ajunge la un final. Acum, odată ce dorința li s-a îndeplinit, marea întrebare este: Cu cine va sta fetița lor, după finalizarea divorțului?

Prin intermediul unei intervenții telefonice, în cadrul jurnalului de la Antena Stars, avocatul Antoniei a oferit detalii exclusive despre procesul celor doi și despre custodia fetiței lor.

”Întreaga problemă dintre cei doi este rezolvată. Custodia este comună. Nu avea cum să fie custodie exclusivă. Fetița va fi și la unul și la celălalt, în functie de situații, de cum va fi programul școlar, de cum va fi pandemia. Acum toate situațiile sunt rezolvate.”, a spus avocatul artistei pentru Antena Stars.

Astfel că Maya va putea sta atât la Antonia, cât și la Vicenzo Castellano, fără niciun fel de problemă.

”Nu au avut bunuri de împărțit. Doar chestiuni de divorț și de minori, care s-au rezolvat pe cale amiabilă. Fiecare este mulțimit de felul în care s-au desfășurat lucrurile”, a mai spus avocatul cântăreței!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest