Cucu de la Noaptea Târziu a dezvăluit la Antena Stars cea mai mare nebunie din viața lui: „Avionul se prăbușea, iar eu trebuia să țin cârma”

 

Cântărețul în povestit în exclusivitate la Antena Stars cum a ajuns să piloteze un avion fără a avea vreo oră de instructaj.

 

Cucu de la Noaptea Târziu a dezvăluit la Antena Stars care a fost cel mai tensionat moment din viața sa. S-a întâmplat în timpul unor filmări, când a rămas într-un avion doar cu instructorul de pilotaj. Acesta a avut o modalitate proprie de a-l determina pe cântăreț să conducă planorul cu pricina, spunându-i că din momentul respectiv înainte totul depinde de el să nu se facă praf la impactul cu solul.

 

„Chiar am demonstrat că sunt un tip curajos, s-a văzut și pe TV, s-a văzut și pe online. Cea mai mare nebunie pe care am făcut-o a fost să pilotez un avion singur. Ca idee, am fost la o filmare unde, la un moment dat, pilotul principal mi-a dat mie cârma și am pilotat un avion timp de jumătate de oră”, a rememorat Cucu de la Noaptea Târziu momentul cu pricina.

 

A fost, probabil, cea mai grea jumătate de oră din viața lui Cucu. Însă, treptat, pus în fața faptului împlinit, acesta nu a avut practic variante și a trebuit să se descurce la cârma mașinăriei zburătoare: „Îmi trebuiau studii ca să fac asta, dar pilotul mi-a spus: <<Dacă tu nu ți cârma, avionul cade>>. Avionul începea să cadă și atunci a trebuit să țin cârma și am reușit să pilotez un avion, fără să știu cum se pilotează”.

 

Artistul a admis că la început a intrat în panică, dar a realizat că este capabil să conducă avionul și fără vreo oră de instuctaj: „Inițial m-am panicat, dar după aceea mi-am dat seama că pot să fac chestia asta și am făcut-o. La bord eram doar eu cu băiatul respectiv, care era instructor de pilotaj. El m-a învățat practic. Am avut și turbulențe, la început mi-a fost greu, dar după aceea a fost foarte ok. A fost cea mai mare nebunie a mea, pentru că eram la 2000 de metri altitudine. Efectiv avionul cădea, iar eu trebuia să-l țin în aer și am făcut chestia asta”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest