Cucu de la ”Noaptea Târziu” a explicat de ce e „singur cuc”. Ce calități trebuie să aibă iubita ideală!

 

Artistul se axează în această perioadă mai mult pe carieră, punând viața amoroasă pe plan secund. În exclusivitate la Antena Stars el a spus cine e persoana cea mai îngrijorată de această situație.

 

Cucu de la Noaptea Târziu și-a fixat prioritățile în această perioadă a vieții sale. Astfel, cariera e pe primul loc, iar viața personală a picat pe plan secund. Vedeta a precizat că în acest moment își îndreaptă toate energiile spre viața profesională, astfel încât, apreciază el, doar o fată care s-ar plia pe interesele și aspirațiile sale l-ar putea ajuta în această perioadă. El nu-și dorește o parteneră care să-i fie ca „un zid” în drumul pe care îl urmează. Cucu de la Noaptea Târziu a mărturisit că mama lui e cea care-l presează să aibă mai multe realizări și în viața intimă.

 

„Am mai cochetat cu alte fete, dar în momentul ăsta vreau să mă dezvolt foarte mult pe carieră și în momentul în care o să vină o fată care să se muleze pe cariera mea și ... nu neapărat să nu fie un impediment pentru mine, dar să nu fiu nici eu un zid pentru ea sau ea pentru mine, până atunci e ok singur cuc. Nu sunt trist. Maică-mea e puțin mai tristuță, pentru că are o vârstă mai înaintată și vrea să mă vadă la casa mea, cu soție, copii. Momentan îmi văd de cariera mea și când o să vină momentul o să și anunț.”, a declarat Cucu de la Noaptea Târziu, pentru Antena Stars.

 

În privința femeii pe care și-o dorește alături de el, Cucu a spus: „Mi s-a mai spus că sunt pretențios, dar eu nu cred că sunt. E vorba de vibe. Nu am o tipologie de fată. Nu trebuie să arate într-un fel, dar e chestia asta vizuală, prima dată când o vezi, după îți dai seama ce fel de om e. Au fost cazuri în care, inițial, din punct de vedere vizual nu mi-au atras atenția, dar după ce am stat de vorbă, mi-am dat seama că e ok persoana respectivă. Poate sunt pretențios, dar cred că toți avem niște tipare, adică nu lăsăm pe oricine în curtea noastră.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest