Cucu de la Noaptea Târziu, detalii neștiute din relația cu părinții lui: „Abia atunci realizezi cât de importantă e familia”

 

Artistul are un mare regret acum și anume faptul că într-o moment delicat și-a neglijat familia și nu a putut să-i fie alături tatălui său când acesta era la greu.

 

Cucu de la Noaptea Târziu a făcut o serie de dezvăluiri, în exclusivitate pentru Antena Stars, cu privire la relația cu părinții săi. El a povestit una dintre experiențele mai puțin plăcute din viața de familie, atunci când tatăl său avea mai mare nevoie de sprijin, iar el nu a fost prezent. Mai mult, nici măcar nu a știut prin ce clipe grele trece părintele său.

 

În cadrul unui interviu acordat în exclusivitate Antena Stars, Cucu a deschis un ungher intim al sufletului său, legat de relația pe care o are cu tatăl său. Acesta a suferit o operație destul de complicată, în sensul că i-a fost scurtat intestinul subține și colonul, însă artistul a aflat despre această situație grea în care s-a aflat părintele său abia după ce acesta a ieșit din operație, astfel încât nu i-a putut fi alături.

 

"Abia atunci când este greu sau se întâmplă o nenorocire relizezi cât de importantă e familia. Eu în ultima perioada nu am reușit să fac. Am uitat de familia de acasă. Mi-am dat seama de ceva timp, însă de când s-a întâmplat accidentul cu tatăl meu, am realizat complet. Familia a încercat să mă protejeze. Mi-au spus după ce a ieșit din operație. I s-a tăiat din intestinul subțire și ceva din colon. A fost o intervenție mai grea. Îi simțeam vocea schimbată și îndurerată.", a declarat Cucu de la Noaptea Târziu, în exclusivitate pentfru Antena Stars.

 

Aceasta nu este însă singura dezamăgire din viața privată a artistului. El a mai povestit că nici în viața intima nu a mers totul ca pe roate, fiind înșelat de partenera de cuplu: ''Eu las de la mine până într-un punct, până mă calci pe coadă și dacă profiți de bunătatea mea, clar că nici eu nu o să fiu, adică Legea Universului, ce dai, aia primești. Nu sunt o persoană răzbunătoare, chit că sunt zodia Leu. Așa sunt de mic copil, sunt o fire calmă, dar să nu mă calci pe coadă. Am fost înșelat și ăsta e cel mai urât lucru. Eu nu pot trece peste înșelat. Ciorba reîncălzită nu este bună. Dezamăgiri am avut avut de fiecare dată, dar după ce se termina stăteam și analizam lucrurile bune, dar și rele. De fiecare am învățat că din rău, înveți și bine.''


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest