Cui i-ar reveni averea de milioane de euro a lui Cătălin Botezatu, după moartea acestuia. Nu, nu familiei!

 

Deși încă nu se știe cu exactitate ce sume de bani se află în conturile lui Cătălin Botezatu, cu siguranță, putem spune că cifrele sunt amețitoare. Iar pentru că o avere atât de impresionantă nu poate fi lăsată pe mâinile oricui, designer-ul și-a făcut deja testamentul și a decis cui i-ar reveni averea de milioane de euro, după moartea sa.

Cătălin Botezatu, ajuns la vârsta de 53 de ani, se poate bucura de o experiență vastă de viață și de o carieră de invidiat în lumea fashion-ului. O carieră care i-a adus foarte multe zerouri în conturi, datorită creativității și extravaganței de care a dat dovadă în domeniul său de activitate.

Cui i-ar reveni averea lui Cătălin Botezatu, după moartea lui

Cum spuneam mai sus, Cătălin Botezatu se bucură de o experiență vastă de viață, atât datorită carierei, cât și a obstacolelor cu care s-a confruntat de-a lungul timpului. Cel mai complicat moment pe care l-a avut de depășit a fost atunci când a fost diagnosticat cu cancer și a fost supus unor intervenții chirurgicale foarte complicate, fiind la un pas de moarte.

Dar pentru că este un luptător, Cătălin Botezatu a reușit să treacă peste cumpănă, dar pentru că a observat cât de imprevizibilă este viața, a decis să își facă testamentul.

Chiar dacă s-a zvonit că deține o avere de peste o sută de milioane de euro, creatorul de modă întotdeauna a fost discret în ceea ce privește numărul din conturi. Însă în urmă cu ceva timp, designer-ul a dezvăluit cum și-a structurat testamentul și încotro se va duce averea sa, după ce va muri.

Potrivit spuselor sale, averea lui va ajunge în mâinile unor organizații caritabile, pe care le-a sustinut de-a lungul timpului, iar părinții și copiii lui nu vor beneficia de nimic din agoniseala lui de o viață, însă chiar și așa, nu i-a lăsat de izbeliște.

„De-a lungul timpului, am făcut donaţii importante unor instituţii din România, dar mai ales din afară. Aşa că tot ce rămâne, mult-puţin, va ajunge acolo unde trebuie. O parte din ce am se va duce în scopuri caritabile. Mai mult de jumătate va merge către bătrâni, restul este canalizat către o persoană dragă mie. Prietenii mei ştiu deja că mi-am făcut testamentul, totul e scris. Părinţii mei nu au nevoie de bani, au tot ce le trebuie pentru cât vor mai trăi. Iar moştenitorii mei sunt asiguraţi”, a spus Cătălin Botezatu, potrivit viva.ro, în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest