Cui va rămâne averea lui Emil Gabor. Decizia pe care au luat-o Ramona și Monica după moartea tatălui lor

 

S-a decis cui va rămâne averea lui Emil Gabor. Surorile Ramona și Monica au hotărât cum va fi împărțită moștenirea pe care le-a lăsat-o tatăl lor, imediat după ce acesta a fost înmormântat.

În urmă cu o săptămână, Emil Gabor, tatăl surorilor Gabor a fost înmormântat, după ce a fost răpus de un infarct cauzat de multiplele probleme de sănătate cu care se confrunta. Pe ultimul drum l-au condus doar sora lui și Alina, una din fiicele sale. Din cauza restricțiilor de călăturie cauzate de pandemia de coronavirus, Monica și Ramona nu au putut participa la ceremonie.

Alina a fost cea care a avut grijă de el până în ultima clipă, motiv pentru care celelalte două surori Gabor, Ramona și Monica au decis ca moștenirea să îi rămână în totalitate acesteia. Averea constă într-un apartament modest din Bacău.

„Ele au hotărât ca apartamentul să îi rămână Alinei, care poate face orice dorește cu el. Așa este și corect, ținând cont că fata cea mare este cea care s-a ocupat de Emil în toți acești ani. Pe ea a căzut tot greul. Ea venea să îl ducă la spital, ea venea să îi facă de mâncare și curățenie. Probabil că va vinde apartamentul, Alina are casa ei și nu cred că se va muta acolo”, au dezvăluit apropiații surorilor pentru impact.ro.

Cauza morții lui Emil Gabor

Prietenul cel mai bun al lui Emil Gabor și cel care i-a fost alături atunci când și-a dat ultima suflare a făcut dezvăluiri despre starea precară e sănătate a tatălui surorilor Gabor pe care o avea înainte să moară, în exclusivitate pentru Antena Stars.

„Avea probleme cu plămânii, era tensionat, nu mai putea să meargă în ultima perioadă. Era bolnav rău. Îmi spunea că îmi e rău, mă dor oasele”, a spus prietenul lui Emil Gabor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest