Culiță Sterp a făcut accident, după ce a intrat într-un copac, lângă ferma familiei! Care este starea cântărețului/ VIDEO

 

Culiţă Sterp a fost protagonistul unui accident rutier. Artistul şi-a îngrijorat fanii în urma mai multor filmuleţe în care apare maşina grav lovită. Totul s-a întâmplat din dorinţa de distracţie, însă acest lucru l-a costat scump pe Culiţă pentru că bolidul său de lux a avut de suferit. Din fericire, interpretul de muzică de petrecere nu a păţit nimic.

„Mergeam tare pe câmp. Mergeam cu 50-60 la oră pe câmp și era foarte ud pe jos și am pus frănă și m-a băgat într-un pom. Am mers la offroad cu mașina și am dat cu ea într-un copac și am spart spoilerul, farul și am îndoit aripa. Nu îl pot numi accident că nu ne-am zgâriat. Nu a pățit nimeni nimic.” a spus Culiță Sterp pentru Antena Stars.

Este cunoscut faptul că artistul este pasionat de mașini, pentru că întotdeauna se afișează cu bolizi de lux, în care investește sume uriașe de bani. Chiar dacă de această dată, Culiță Sterp a scăpat teafăr, cântărețul a avut parte de un accident mult mai grav.

Interpretul de muzică de petrecere se afla în mașină cu frații lui când s-a întâmplat tragedia. „Am avut un accident de mașină toți patru. Veneam de la mare și eram cu microbuzul nostru. Eu conduceam, iar 15 km de casă, m-a luat somnul, am ațipit. Dar am avut noroc că ne-a ținut Dumnezeu în viață”, a povestit Culiță Sterp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest