Culiță Sterp, despre infidelitatea lui Carmen de la Sălciua cu cel mai bun prieten al lui: „Cea mai mare trădare”/ VIDEO

 

Culiță Sterp a vorbit despre infidelitatea lui Carmen de la Sălciua cu cel mai bun prieten al lui, în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars. Mariajul celor doi s-a destrămat imediat, după ce artista a călcat strâmb.

După ani de la divorțul controversat cu Carmen de la Sălciua, Culiță Sterp a vorbit despre episodul de infidelitate al fostei soții. Artistul a mărturisit că actul trădării a fost cea mai dură experiență pe care a trăit-o vreodată în viața sa, dar chiar și așa, l-a călit.

„M-am simțit trădat de cel mai bun prieten al meu, când a fost faza cu fosta mea nevastă. Ăla este un capitol închis și știe toată lumea, dar asa de prieteni, am mai simțit trădări, dar lucruri minore. Dar din partea prietenilor, asta a fost cea mai mare trădare, mai ales că a venit din partea unui prieten foarte bun de-al meu.” a spus Culiță Sterp.

Cât despre neînțelegerile pe care le-a mai avut cu persoanele apropiate, Culiță Sterp a dezvăluit că toate au pornit de la bani.

„În rest am pățit să le mi se ceară bani mulți împrumut de prieteni. La un moment dat am avut și 30.000 de euro dați împrumut și când mă duceam să îi cer înapoi, îmi ziceau stau, că mi-i dau ei. La câțiva a durat și un an. Dar și acum mai am prieteni care nu mi-au dat banii de un an și ceva și eu dacă zic o dată, de două ori și văd că nu mă cauți și nu ai bun simț... nu știu, nu e bine.” a mai spus artistul exclusiv pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest