Culiţă Sterp, arogant şi cu zâmbetul pe buze la instanţă: "Nevastă-ta mai întreabă de mine?"

 


Culiţă Sterp s-a prezentat, astăzi, în faţa instanţei de judecată, acolo unde s-a judecat contestaţia depusă de manelist împotriva măsurii controlului judiciar.

Reţinut pentru 24 de ore şi propus spre arestare, Culiţă Sterp a fost plasat sub control judiciar, după ce judecătorii au respins propunerea de arestare a procurorilor.

Astăzi, instanţa a judecat contestaţia manelistului împotriva măsurii controlului judiciar, iar Culiţă Sterp a ajuns în sala de judecată alături de avocat. La finalul şedinţei, avocaţii au anunţat că o decizie va fi anunţată mâine.

La ieşirea din sala de judecată, Culiţă Sterp a fost aşteptat de jurnaliştii care au încercat să obţină de la el mai multe răspunsuri, după accidentul pe care l-a provocat în Cluj-Napoca, atunci când a condus beat şi sub influenţa drogurilor.

Niciun regret nu s-a văzut, astăzi, pe faţa manelistului. Cu zâmbetul pe buze şi arogant, Culiţă Sterp a refuzat să răspundă întrebărilor puse de jurnalişti şi, mai mult, l-a umilit pe unul dintre reporteri.

"Nevastă-ta mai întreabă de mine?", a fost replica prin care manelistul a dat dovadă de o superficialitate ieşită din comun.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest