Culiță Sterp, deranjat din cale-afara de gestul Mirelei Vaida! „Nu sunt nici Viorel, nici Vulpița”

 

În cadrul emisiunii „Acces Direct” de la Antena Stars a fost lansată o serie de acuzații dure din partea unui cioban, spre Culiță Sterp, sub motivul că ar fi prestat servicii fără să fie plătit de către artist și familia sa.

Printre cei acuzați se numără și fratele interpretului de manele, Iancu, cât și mama celor doi. Ciobanul a susținut că a fost angajatul familiei, iar în urma muncii prestate nu doar că nu fi primit toți banii - având pagubă de 6.000 de lei, ci a fost amenințat și cu bătaia.

Marian, fostul angajat care, până nu demult, avea grijă de sutele de oi ale familiei artistului a fost înșelat și nu i s-a oferit salariul pe patru luni. Bărbatul s-a confruntat cu o tragedie, după ce i-a murit un copil de numai un an și opt luni, motiv pentru care a fost nevoit să plece, însă atunci când și-a cerut banii pe lunile lucrate, s-a trezit cu amenințări cu bătaia.  

„Nu sunt nici Viorel, nici Vulpița”

Deoarece voia să afle și partea cealaltă de adevăr, Mirela Vaida l-a contactat pe Culiță Sterp pentru a oferi mai multe amanunte și pentru a avea ocazia să își curețe imaginea. Doar că, interpretul de manele s-a făcut foc și pară atunci când a aflat motivul pentru care este sunat și a răspuns în conformitate.

”Eu nu sunt nici Viorel, nici Vulpița. Pe mine, vă rog să nu mă mai sunați. Mă deranjați cu chestia asta, că vă băgați în familia mea”, a spus Culiță. 

Deranjată de reacția artistului, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” nu a stat pe gânduri și i-a dat un răspuns acid lui Culiță Sterp, în care a menționat faptul că odată cu statutul de persoană publică, vin și dezavantaje de genul.

„Noi, ăștia care apărem la televizor, avem acest mare dezavantaj, că ne punem viața pe tapet. Eu, ca moderator, trebuie să storc de la tine cât mai multe informații. (...) Mă interesează dacă ești un om violent, care își bate angajații”, i-a spus Mirela Vaida.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest