Culiță Sterp, dovada că este îndrăgostit nebunește de iubita lui! Ce surpiză i-a pregătit artistul/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Culiță Sterp este îndrăgostit până peste cap de iubita lui! Artistul i-a pregătit o surprinză frumoasei sale partenere, iar gestul lui a stârnit un val de reacții din partea admiratorilor săi!

Culiță Sterp este mai fericit ca niciodată! Artistul și-a găsit aleasa și are grijă să îi ofere cele mai frumoase cadouri și să o surprindă ori de câte ori are ocazia, așa cum a facut-o și de data aceasta.

Cântărețul a publicat pe contul său de socializare o imagine în care ținea în brațe un aranjament cu trandafiri și ciocolată. Mai mult de atât, în interiorul aranjamentului se aflau și trei ursuleți care țineau trei inimioare în brațe pe care scria “I Love You” (“Te iubesc”). Dacă nici asta nu este dovada că artistul este mai amorezat ca niciodată, atunci nu știm ce poate fi!

Și-a deschis sufletul în fața fanilor

Recent, Culiță Sterp a publicat pe canalul său de YouTube un vlog în care a vorbit extrem de frumos despre iubita lui. Artistul a dezvăluit că se înțelege foare bine cu șatena. Și mai mult decât atât, este iubită de toată familia lui, aspect ce contează foarte mult pentru el.

Am o prietenă acasă cu care vorbesc și mă înțeleg foarte bine cu ea. Se înțelege bine cu ea (n.r mama), se înțelege cu surorile mele, sunt pe aceeași lungime de undă, pot să zic că, calitățile pe care mi le-am dorit de la o fată chiar le are. Acum sa vedem ce o fi, Dumenezeu știe, sperăm să fie bine.”, a spus Culiță Sterp pe YouTube.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest