Culiță Sterp, în brațele unei brunete misterioase! Să fie vorba chiar de noua iubită? FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Culiță Sterp pare că și-a găsit fericirea, după despărțirea de Carmen de la Sălciua. Chiar dacă nu s-a mai afișat cu nicio domnișoară, o perioadă destul de lungă de timp, în ultima perioadă artistul a început sa se dea de gol singurel. Întâi au fost declarațiile de dragoste, iar acum o imagine în brațele unei domnișoare foarte frumoase.

Culiță Sterp este unul dintre cei mai doriți burlaci din lumea mondenă. Sau cel puțin, era, până acum. Deși nu a spus concret că se află într-o relație, artistul a dat de înțeles că inima deja i-a fost furată, fără să dezvăluie numele “hoaței”.

Recent, Culiță Sterp a fost invitat în cadrul unei emisiuni TV unde a mărturisit că a dat-o uitării definitiv pe Carmen de la Sălciua. Însă cireșica de pe tort a venit în momentul în care a a făcut o declarație de dragoste emoționantă pentru o domniță căreia nu a vrut să îi divulge identitatea.

„Vreau să-ți mulțumesc din suflet pentru clipele frumoase petrecute împreună. Cel mai frumos cadou pe care pot să ți-l fac este să avem o familie și un cămin împreună, de care să avem grijă toată viața. Te iubesc mult”.

S-a afișat în brațele unei brunete misterioase

După ce a dezvăluit că nu mai are nicio legătură cu fosta soție și a făcut declarația de dragoste, Culiță Sterp a postat o imagine cu care a reușit să își pună admiratorii pe jar! Artistul s-a afișat în brațele unei brunete extrem de frumoase, dar totodată, foarte naturală, care ar putea tăia respirația oricărui reprezentant al sexului puternic. Și chiar dacă încă nu cunoaștem rolul tinerei în viața cântărețului, cert este că zâmbetul lui până la urechi spune mai multe decât orice cuvânt!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest