Culiță Sterp, îndrăgostit până peste cap de noua iubită! Dovada că ar face orice pentru femeia care i-a furat inima/ FOTO

 

Gata, fetelor! Puteți să vă luați gândul de la Culiță Sterp! Artistul este îndrăgostit până peste cap de noua iubită, iar ca dovadă stă ultima declarație de dragoste pe care i-a făcut-o. Dar nu oricum, ci pe note muzicale!

Pe strada lui Culiță Sterp a răsărit soarele, în sfârșit! După despărțirea de Carmen de la Sălciua, artistul părea că nu se va mai îndrăgosti niciodată, dar iată că situația s-a schimbat radical atunci când a întâlnit-o pe EA! Pe aleasa inimii sale! Sau cel puțin așa ne dă de înțeles prin ultimele poze publicate și nu numai!

Recent, Culiță Sterp a publicat pe contul său de socializare o imagine cu frumoasa șatenă, unde a scris și un mesaj care arată că artistul este dispus să facă orice pentru femeia care i-a cucerit inima. Cântărețul a mărturisit ca urmează să lanseze o nouă piesă și se pare că i-o dedică în totalitate noii iubite! Ah, dacă asta nu este cea mai frumoasă declarație de amor pe care o poate primi o domnișoară, atunci nu știm ce ar putea fi!

Culiță Sterp și Daniela, tânăra care i-a furat inima, formează un cuplu extrem de frumos. Și chiar dacă este mândru de iubita lui, artistul nu a dezvăluit nimic despre modul în care a cunoscut-o sau despre cum a reușit să-l cucerească.

Chiar și așa, cu puțin timp înainte să se afișeze cu frumoasa șatenă pe rețelele sociale, Culiță Sterp i-a făcut o declarație de dragoste, în care a mărturisit că și-ar dori să își petreacă restul vieții alături de ea.

”Vreau să-ți mulțumesc din suflet pentru clipele frumoase petrecute împreună. Cel mai frumos cadou pe care pot să ți-l fac este să avem o familie și un cămin împreună, de care să avem grijă toată viața. Te iubesc mult”, a spus Culiță Sterp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest