Culiță Sterp, planuri de nuntă! Ce a spus artistul despre noua iubită: „Are tot ce am căutat la alte fete”

 

Culiță Sterp este mai fericit ca niciodată! Artistul este îndrăgostit lulea de o șatenă frumoasă, care întrunește toate calitațile pe care le-a căutat de-a lungul timpului la o femeie, după cum ne-a mărturisit în cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars. Mai mult de atât, cântărețul ne-a spus și despre planurile de nuntă!

A răsărit soarele și pe strada lui Culiță Sterp. După despărțirea de Carmen de la Sălciua, artistul a luat o pauză în viața amoroasă, până a întâlnit-o pe EA! Cântărețul nici că poate fi mai mândru de noua iubită, despre care a spus numai cuvinte frumoase.

„Vorbesc cu o fată de acolo de la noi, care are tot ce am căutat la alte fete. Era o fază pe net << cum arată femeia perfectă pentru tine>> și zice omul << ca femeia mea de acasă, hai să ți-o arăt >>. Sunt foarte liniștit acum și bine.” a spus Culiță Sterp.

Deși dragostea lor este extrem de puternică, artistul a mărturisit că nu își dorește să se mai afișeze ca odinioară cu noua parteneră, din simplul motiv că are nevoie de liniște și expunerea nu face bine unei relații.

„E o greșeală să îți afișezi viața personală. Fiind persoană publică... nu ai cum să stai cu o fată să nu te afișezi, dar este mai ok să fii mai reținut, pentru că oamenii sunt foarte răi și abia așteaptă să te desparți pentru că invidia este mare.” a mai spus artistul.

Planuri de nuntă cu noua iubită?

Culiță Sterp a dezvăluit că își dorește să ajungă, din nou, în fața altarului, însă nu în momentul de față, mai ales că relația se află la început. Însă cert este că va îmbrăca iar costumul de mire, atunci când va simți că este pregătit pentru pasul cel mare.

Nu mă gândesc acum în momentul ăsta ( n.r. la nunta), însă pe viitor da. Orice fată vrea să fie mireasă. Eu dacă am mai fost odată asta nu înseamnă că pe fata care o să fie cu mine să nu o fac mireasă, e ceva ce unește doi oameni. Mai mult decât căsătorie mă gândesc la copii”, a spus cântărețul de muzică de petrecere!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest