Culiță Sterp și-a pus viața în pericol ca să își impresioneze admiratorii! A încălcat și legea de dragul lor/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Ce nu face un artist de dragul fanilor... Dar chiar și așa, Culiță Sterp a dus-o prea la extrem de data asta! Cântărețul a făcut o manevră periculoasă la volan, în timp ce se afla pe autostradă!

Culiță Sterp se numără printre artiștii care încă fac live-uri și se filmează cât sunt la volan, chiar dacă acest lucru a fost interzis prin lege, din cauza numeroaselor accidente cauzate de șoferii neatenți. Ei bine, artistul nu doar ca nu a ținut cont de Codul Rutier, ci a dus riscul, la care s-a spus de dragul fanilor, la un alt nivel.

Culiță Sterp a publicat pe contul său de socializare câteva imagini în timp ce se afla la volanul bolidului său, pe autostradă. Nimic prea... ieșit din comun până acum. Doar că din filmare lipsea ceva. Mâinile sale!

Da, da! Ați citit bine! Iar asta pentru că artistul s-a filmat în timp ce “conducea” fără mâini și era chiar mândru de ipostaza în care se afișa în fața fanilor, dacă este să ne luăm după descrierea clipului postat: „Mă plictiseam și am găsit o opțiune nouă la mașină”, a scris Culiță, alături de filmare.

Mai mult decât atât, Culiță Sterp a făcut și o paraleleă a acțiunilor sale cu momentele din copilărie în care mergea pe bicicletă fără mâini, alături de prietenii săi. Of, of! Ce palpitații le dai fanilor tăi, măi, Culiță!

A fost la un pas să provoace un accident rutier mortal

În urmă cu ceva timp, Culiță Sterp și cei trei frați ai săi au oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars în care au vorbit în detaliu despre accidentul care avea să le fie fatal tuturor, din cauza unei clipe de neatenție a artistului.

„Am avut un accident de mașină toți patru. Veneam de la mare și eram cu microbuzul nostru. Eu conduceam, iar 15 km de casă, m-a luat somnul, am ațipit. Dar am avut noroc că ne-a ținut Dumnezeu în viață” a dezvăluit Culiță Sterp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest