Cum a aflat Alin Oprea că Larisa îl înșală: „Am ascultat, le-am văzut și le-am citit”

 

Alin Oprea și cea care încă îi este soție, Larisa, aruncă cu acuzații grele unul în celălalt. După mai bine de două decenii de mariaj, cei doi se află în plin proces de divorț, iar pe zi ce trece ies la iveală din ce în ce mai multe detalii uluitoare din interiorul căsniciei lor care nu a fost deloc roz. După ce a acuzat-o de infidelitate pe fosta parteneră, cântărețul a dezvăluit și cum anume a aflat că este trădat.

Prima care a făcut acuzații a fost Larisa, care l-a învinuit exclusiv pe Alin Oprea pentru destrămarea căsniciei. Bruneta a susținut că pe lângă problemele cu băutura ale artistului, acesta ar fi și înșelat-o.

Dacă la început nu a vrut să dea nicio declarație în acest sens, Alin Oprea s-a decis că este momentul să își prezinte partea de adevăr, astfel făcând acuzații grave la adresa femeii cu care a stat mai bine de 20 de ani.

Recent, cântărețul a dezvăluit că Larisa nu i-ar fi fost infidelă o dată, de două ori, ci de nouă ori, de fiecare dată, cu parteneri diferiți. Mai mult decât atât, Alin are și dovezi pentru două dintre episoadele de infidelitate.

Cum a aflat Alin Oprea că Larisa îl înșală

Invitat în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Alin Oprea a povestit modul șocant în care a dat peste informații despre aventurile soției sale. Se pare că artistul a ascultat niște înregistrări de la DIICOT, după ce au fost monitorizați din cauza firmei de organizat spectacole cu care aveau legătură la momentul acela.

„În prima secundă când am aflat cert niste lucruri, le-am aflat buluc, toate informaţiile odată. Erau nişte ascultări şi nişte monitorizări făcute de instituţii publice de urmărire. Asta a fost maniera în care am aflat. Erau certe. Am ascultat, le-am văzut şi le-am citit.

Având legatură cu o firmă de organizat spectacole şi cu diverse personalităţi, am fost şi noi monitorizaţi în perioada respectiva (2010 – 2015). În momentul în care dosarele s-au clasat, am fost chemat, dacă vreau să ascult. Ambele telefoane, şi al meu, şi al ei, erau pe firmă. Si atunci, ei monitorizau toţi utilizatorii acestor telefoane ale firmei.” a spus Alin Oprea.

După ce a aflat că soția sa îl înșală, Alin Oprea a fost nevoit să meargă de urgență la spital din cauza șocului pe care l-a trăit.

„Când am mers acolo, a căzut cerul pe mine, era să leşin, mi s-a făcut rău. Am stat cât am stat, apoi am mers la spital, să văd ce e cu mine, aveam o cădere de calciu, tremuram, îmi era rău. Am stat câteva ore la perfuzii. Mi-am mai revenit şi am tăcut, o perioadă, nici nu puteam să vorbesc.” a mai dezvăluit artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest