Cum a aflat Carmen Simionescu că este gravidă! Declaraţia neaşteptată a artistei: „Mi-am trezit iubitul din somn”

 

Carmen Simionescu a aflat că este gravidă printr-o întâmplare. Artista trece printr-una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa ei. În postura de viitoare mămică, artista a declarat cum şi-a dat seama că este însărcinată.

Se pare că vestea că va aduce pe lume un copil a venit într-un fel neaşteptat. Bebeluşul şi-a făcut simţită prezenţa, prin prisma unei pofte ciudate, pe care Carmen şi-o aduce aminte cu exactitate, şi în ziua de astăzi.

"Pofte, dar pofte rare. Așa am aflat că sunt însărcinată, mi-a fos poftă de banane cu ciocolată, era 5 dimineața. Dulciuri din acelea din benzinărie. I-am zis prietenului meu... el a zis că e dimineață, ce e cu mine? Dacă m-ai fi întrebat acum șase luni dacă vreau să fiu gravidă aș fi spus că nu e timpul. 

Credem că va fi fetiță, dar nu știm sigur, s-a schimbat verdictul. El își dorește fetiță. Mă bucur că o să-mi înțeleg copilul cum mă înțeleg pe mine.", a povestit Carmen Simionescu, la Neața cu Răzvan și Dani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate