Cum a ajuns Alexandru Arșinel să vândă ardei și roșii în piață, în ciuda problemelor grave de sănătate

 

Alexandru Arșinel a ajuns să vândă legume la tarabă, în piață, chiar dacă problemele de sănătate pe care le are nu sunt deloc de neglijat. Contactat de reporterii Antena Stars, marele actor a explicat motivul pentru care bucureștenii au putut cumpăra de la el roșii și ardei.

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel nu este deloc una roz,  dacă ținem cont de faptul că a fost operat de hernie de disc și de rinichi, cât și de problemele cu tensiunea și cu picioarele pe care le are.

Chiar și așa, marele actor nu se dă în lături când vine vorba să își ajute copiii. Exact cum s-a întâmplat și de această dată. Pentru că mezinul familiei Arșinel s-a specializat în grădinărit, tatăl său nu a stat pe gânduri când a venit vorba să îi dea un imbold de curaj și de optimism, mai ales în vremurile în care trăim.

„La piață ne zâmbesc, ne zâmbesc, le zâmbim și toți suntem cu un dram de optimism că poate o dată și o dată se va termina cu nenorocirea asta. Le spunem cuvinte de încurajare îmbrăcate într-o teamă ascunsă sau fabricată ceva mai convenabil, pentru că suntem oameni. Dacă nu ne e atât de teamă pentru noi, ne ste teamă pentru copiii noștri, pentru nepoți. Am fost de mai multe ori la piață, în ideea de a-i da un imbold de curaj și de optimism. Dar până la urmă el a fost cel care m-a încurajat și mi-a demonstrat că ceea ce face, face bine” ne-a spus Alexandru Arșinel.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest