Cum a ajuns Cătălin Scărlatescu să lucreze în televiziune: “Nu înțelegeam nimic. Mi-a fost frică”

 

Numele lui Cătălin Scărlătescu este un nume cu greutate, atât în industria culinară din România, cât și a televiziunii. Și chiar dacă pare că lucrează în lumina reflectoarelor de o viață întreagă, adevărul este cu totul și cu totul altul, iar juratul de la “Chefi la Cuțite” l-a dezvăluit în detaliu!  

Deși este pasionat de arta culinară încă din copilărie și practică meseria de bucătar, de la o vârstă fragedă, Cătălin Scărlătescu a devenit un nume sonor de la debutul pe micile ecrane. Cum începutul nu este ușor pentru nimeni, nici chef-ul nu a făcut excepție de la regulă.

Cum a ajuns să lucreze în televiziune

În stilul caracteristic, Cătălin Scărlătescu a povestit că un telefon, în timp ce se afla la mare cu prietenul din copilărie, i-a schimbat viața în totalitate.

”Eram la mare, pe plajă, cu un coleg din clasa a V-a. Stăteam cu picioarele în apă, pusesem un tomberon între noi și jucam table. La un moment dat, mi-a sunat telefonul și am fost anunțat că voi face parte din juriul unui cooking show. Mi-a scăpat telefonul din mână, direct în apă. I-am scos repede cartela, am pus-o la uscat, am folosit un alt telefon și abia a doua zi am fost sunat din nou pentru a stabili o primă întâlnire.”, a declarat el pentru viva.ro.

Entuziasmat, dar în același timp, speriat de necunoscut, Cătălin Scărlătescu a început proiectul în televiziune, temător pentru ce avea să urmeze. Iar pentru că nu era sigur încotro se va îndrepta cariera sa de pe micile ecrane, juratul de la “Chefi la Cuțite” nu a vrut să renunțe la jobul pe care îl avea dinainte.   

”Eu nu mai înțelegeam nimic. La început, mi-a fost frică de televiziune, nu știam ce înseamnă, ce presupune, de asta în primul an nici nu am renunțat la locul de muncă pe care îl aveam, le-am făcut pe amândouă în paralel.”, a adăugat el


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest