Cum a ajuns Irinel Columbeanu să facă praf toată averea de 150 milioane de euro. Din ce trăiește acum/ VIDEO

 

Vremea în care Irinel Columbeanu făcea aroganțe în palatul său de la Izvorani a apus de mult. Afaceristul avea în 2007 o avere ce se ridica la suma de 150 de milioane de euro. Locuia în palatul său de la Izvorani și detinea mai multe imobile în capitală, precum și câteva terenuri la Ciolpani.

Nu era om care să nu fi știut de luxul în care se lăfăia miliardarul. Conducea mașini de sute de mii de euro, printre care și un Rolls Royce Phantom al cărui preț se ridica la 600.000 de euro și un Bentley în valoare de 200.000 de euro și aroganțele erau la ordinea zilei, căci voba aia, doar unul este Irinel Columbeanu. Însă din păcate pentru el, situația s-a schimbat radical în ultimii ani.

Problemele financiare ale lui Irinel Columbeanu au început să apară în momentul în care milionarul nu a mai reușit să achite ratele pentru un credit de 5,5 milioane de euro pe care l-a contractat în 2007. Vreme de 5 ani, afaceristul și-a achitat ratele, însă din 2012, problemele financiare au devenit din ce în ce mai frecvente. Astfel că acesta nu a mai putut face față cheltuielilor și a încetat să își mai achite ratele.

Banca a încercat să își recupereze prejudiciul în instanță și, în toamna anului trecut, i-a pus sechestru pe vila de la Izvorani. Din acest motiv, Irinel Columbeanu a fost nevoit să își părăsească locuința și s-a mutat într-un apartament cu două camere dintr-un complex rezidențial aflat la marginea Capitalei.

Surse din apropierea lui Irinel Columbeanu au declarat că afaceristul și-a vândut, rând pe rând, toate proprietătile. Prima dată a scos la vânzare imobilele pe care le deținea în Capitală, apoi automobilele de lux si pe lângă faptul că a ajuns să renunțe la tot, prețurile la care a decis să pună la vânzare autoturismele sunt mult mai mici decât valoarea lor reală.

Spre exemplu pe Bentley-ul de 200.000 de euro, Irinel Columbeanu a cerut doar 29.000 de euro. Ceea ce a surprins multă lume a fost apariția afaceristului în cadrul emisiunii „Asia Express”, acesta fiind cunoscut pentru faptul că nu a acceptat de-a lungul anilor participarea în cadrul emisiunilor înregistrate de tip concurs, ci doar a celor în regim live. Atunci s-a speculat că pentru a acceptat participarea în competiție pentru 2.000 de euro, semn că problemele financiare l-au copleșit.

De asemenea, din cauza problemelor financiare cu care se confruntă, Irinel Columbeanu a decis împreună cu Monica, să o mute pe Irinuca in America, dat fiind că nu mai poate plăti taxele școlare și nici nu își mai permite cheltuieli de intreținere. Și dacă mai punem la socoteală faptul că afaceristul locuiește acum într-un apartament cu două camere din Capitală și conduce o mașină la mâna a doua, este clar că acesta trăiește vremuri pe care nimeni nu ar fi crezut că le-ar trăi vreodată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest