Cum a ajuns Mădălina Urloiu de la fată de Dorobanți, la nevastă de milionar, în Los Angeles/ VIDEO

 

Mădălina Urloiu are tot ce și-ar putea dori cineva! Bruneta a ajuns regină peste averea esteticianului vedetelor din America! Iar de la fată de Dorobanţi, la nevastă de milionar în Los Angeles, a fost un singur pas.

Mădălina Urloiu, tânăra din Buzău, care imediat ce s-a mutat în Capitală și-a dorit cu ardoare să facă parte din lumea bună, duce acum o viață de lux. Până să ajungă la ceea ce multe domnișoare doar visează, se număra printre cele care aspirau la statutul de doamnă în înalta societate.

Și-a dorit atât de mult să facă parte din showbiz, astfel că s-a pus imediat la brațul băieților de bani gata, a fotbaliștilor, iar apoi a devenit asistentă TV. Nu s-a multumit cu atât și a ridicat ștacheta. S-a mutat în Las Vegas unde a făcut ce a făcut și a dat și acolo lovitura.

Bruneta l-a întâlnit pe doctorul Frank Stile, un apreciat estetician la care apelează toate vedetele de la Hollywood și care are conturile pline de bani.

Deși viața i s-a schimbat radical, pricnipiile au rămas aceleași, drept urmare își dorea ca la brațul ei să fie un bărbat potent financiar. Astfel că în 2018, mădălina și Frank își uneau destinele în mare secret, iar faptul că cei doi au dus relația la un alt nivel a fost dezvăluit chiar de brunetă atunci când și-a schimbat numele în doamna Stile.

După nuntă, cei doi au plcat în luna de miere, în Hawaii, iar Mădălina a început să înțeleagă foarte bine ce înseamnă viața bună, iar asta pentru că doctor Stile a scos din buzunar câteva mii de dolari, pentru a se relaxa alături de soția sa, doar câteva zile.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest