Cum a ajuns Nicoleta Voicu să creadă în Covid 19: „În 7 zile am trecut prin toate stările Pământului!”

 

Nicoleta Voicu a povestit la Acces Direct momentele de groază prin care trece din cauza coronavirusului. Ce sfat i-a dat Elena Merișoreanu.

 

Corona-sceptică declarată, îndrăgita solistă de muzică populară a dezvăluit la emisiunea Acces Direct cum și-a schimbat la 180 de grade părerea.  De o săptămână încoace, Nicoleta Voicu se simte rău, dar refuză să meargă la spital. Ea spune că are toate simptomele specifice noului coronavirus, deși testele pe care le-a făcut au ieșit negative.

 

Cântăreața a mărturisit că s-a îndoit de existența virusului mortal din China, însă stările prin care a trecut au determinat-o să-și schimbe părerea. Artista e convinsă că e infectată cu virusul care a pus stăpânire pe întreaga lume, dar nu vrea să ajungă la spital, fiind convinsă că se poate trata singură acasă.

 

În intervenția de la Acces Direct, Nicoleta Voicu a povestit: „În 7 zile am trecut prin toate stările Pământului, am văzut moartea cu ochii. Așa o stare de rău! Am mers în primele 2-3 zile pe ideea că e o banală răceală de sezon. Eu am făcut parte din cei care nu cred în acest coronavirus, până m-a pus la pământ. După 2-3 zile de agonie, cu temperatură, cu stări febrile de nedescris, m-am trezit că nu am gust, că nu am miros și aici am început să mă alarmez. Au început oarecum atacurile de panică și pe faptul că orice luam pentru răceala asta de sezon nu avea niciun efect”.

 

În mod firesc, moderatoarea Mirela Viada a întrebat-o de ce nu se duce la spital, mai ales că se simte atât de rău. Artista a declarat că se teme să ajungă în unitățile medicale, după ce a văzut imaginile groazei la diferite posture TV: „Uitați-vă cum arată știrile de pe toate posturile. Eu nu am curaj să merg la spital”.

 

În cadrul emisiunii a intervenit și Elena Merișoreanu, cea care a trecut cu succes prin boală grație îngrijirilor de care a avut parte la Institutul Matei Balș. Ea i-a transmis colegei de breaslă: „Să știe că dacă stă în casă nu se va face bine. Dacă apucă să facă o pneumonie, asta nu se poate trata în casă, îți trebuie antibiotice, îți trebuie perfuzii. Trebuie să fii în permanență sub controlul medicilor”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest