Cum a ajuns Ruby să colaboreze cu Florin Salam: „Este un subiect oarecum controversat”/ VIDEO

 

După ce Alex Velea a colaborat cu Jador, Culiță Sterp a anunțat și el o piesă cu Anna Lesko, parcă era și cazul sa scoată Florin Salam o piesă cu cineva. Și cine să fie mai potrivită pentru o colaborare cu „Regele Manelelor” dacă nu Ruby! Noi am aflat cum a ajuns sa colaboreze Ruby cu Florin Salam și ce spune de un viitor proiect împreună.

Ruby și Florin Salam au lasnat o piesă care se vrea hitul verii 2020! Și nu este deloc departe de adevăr, dacă ținem cont de numărul de vizualizări pe care l-au strâns la doar câteva ore după lansare!

Contactată de reporterii Antena Stars, Ruby a mărturisit că a fost extrem de entuziasmată de a colabora cu Florin Salam, pe care îl consideră unul dintre cei mai buni artiști din România. mai mult de atât, artista a dezvăluit că „Regele Manelelor” s-a arătat emoționat din cauza controverselor pe care le-ar putea stârni piesa celor doi, dar chiar și așa, a făcut o treabă extraordinară atât în studio, cât și pe platourile de filmare.

„Îmi place foarte mult de el ca artist. Îmi place mult ce cântă și cum cântă. Îmi place la Salam tot! Și el a auzit piesa, a fost foarte încântat de colaborare. Mi-a trimis și un filmuleț de încântare. A avut emoții poate din cauză că este un subiect oarecum controversat pentru unii, dar eu când am auzit microfonul să meargă pe piesă am sărit în sus de bucurie. La filmări a fost bombă. M-am simțit foarte bine. A venit și Florin și ca un profesionist s-a mișcat foarte repede. Am vorbit, am râd, am filmat vlog. Ne-am propus chiar și o următoare colaborare.” a spus Ruby pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest