Cum a ajuns Ruby să trăiască pe picior mare, în ciuda copilăriei marcate de drame pe care a avut-o/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

 S-a născut într-o familie modestă și a fost părăsită de părinți. Dar de la sărăcie a trecut la bogăție, iar acum trăiește o viață la care unii nici măcar nu au curajul să viseze.

Toată lumea o vede mereu pe Ruby zâmbitoare și cu foarte multă energie, însă artista ascunde în spatele fericirii pe care o afișează, o dramă fără margini. Bruneta a trecut prin clipe grele în copilărie.

Ruby a fost abandonată de părinții ei la doar trei ani, după ce au fost nevoiți să plece în străinătate din cauza banilor. Această alegere i-a provocat artistei răni adânci în suflet, care nu se vor mai vindeca niciodată.

Ruby a suferit mult, însă, a găsit liniște în brațele bunicii ei, care i-a purtat de grijă după plecarea părinților ei. Artista este foarte atașată de femeia care a crescut-o și se mândrește întotdeauna cu ea, astfel că a apărut cu ea și la televizor în nenumărate rânduri.

„Părinții mei au plecat în Italia la muncă, de când eram eu mică. Și fiind mamă de trei băieți, și-a dorit foarte mult o fată, a pus stăpânire pe mine. M-a luat obligat forțat și nu mai exista o cale de înțelegere cu ea. La un moment-dat părinții mei au vrut să mă ia cu ei și să locuim împreună, dar nu te înțelegi cu nebuna” spunea Ruby, în urmă cu ceva timp.

Deși viața nu a fost prea blândă cu ea, Ruby a luptat pentru visul ei și a ajuns una dintre cele mai îndrăgite artiste. Acum, focoasa brunetă se mândrește cu o carieră de succes și cu milioane de fani.

Mai mult decât atât, Ruby a muncit mult și a evoluat de la fata săracă la artista care are tot ce își dorește. Bruneta se bucură acum de un penthouse cu care se bucură alături de bunica si de iubitul ei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest