Cum a ajuns Sorin Bontea celebru, de fapt. Declarații uluitoare despre începuturile în carieră! VIDEO

 

Sorin Bontea, declarații uluitoare despre începuturile în carieră. Cum a ajuns celebrul chef atât de cunoscut. Ce sacrificii a făcut, dar și ce nu își va lăsa niciodată fiica să îi calce pe urme!

Să ajungi celebru nu este deloc ușor. Iar acest lucru nu poate fi confirmat și de Sorin Bontea, care nici nu visa la celebritate în urmă cu câțiva ani. Câștigătorul “Asia Express” a început de jos. A fost ajutor de bucătar încă din adolescență, iar ulterior a ajuns să gătească pe vase de croazieră. Acolo a învățat disciplina muncii și s-a perfecționat în arta gătitului pentru ca ulterior să ajungă chef la cel mai important restaurant cu specific străin din București.

Până la celebritate a mai fost un singur pas, iar norocul avea să îi surâdă când se aștepta cel mai puțin. Chef Bontea a fost sunat de către producătorii unei emisiuni culinare, unde în scurt timp a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari din țară.

“Nu mă gândeam vreodată că o să ajung la televizor. Doamne ferește! Ba chiar am avut un moment în care am facut o cerere de a trece de la bucătărie la ospătar, pentru că erau mai mulți bani, când lucram pe vas.” a spus Sorin Bontea în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”

Apoi a plecat în aventura vieții în “Asia Express”, alături de bunul lui prieten, Răzvan Fodor. Aventură pe care au dus-o până la capăt, câștigând sezonul 3 al emisiunii.

De-a lungul timpului, Chef Bontea a gătit pentru numeroase vedete printre care îi putem menționa pe Madonna, Nicolas Cage, Jean- Claude Van Damme, dar chiar și așa, nu își dorește ca cei doi copii să îi calce pe urme, pe motiv că este un job care presupune mult prea multe sacrificii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest