Cum a ajutat-o Ștefan Bănică Jr. pe fosta soție, Andreea Marin, în pandemia de coronavirus: „E și normal”

 

Ștefan Bănică Jr. se numără printre vedetele care s-au baricadat în propriile locuințe din cauza pandemiei de coronavirus. Și chiar dacă perioada de două luni de stat în casă a reprezentat o gaură în buget destul de mare, din cauza anulării tuturor evenimentelor și concertelor, artistul este fericit că s-a putut bucura de compania familiei sale, mai mult ca niciodată, datorită timpului liber.

Iar pentru că mai are încă doi copii, pe lângă băiețelul născut de actuala parteneră, Lavinia Pârva, Ștefan Bănică Jr. a mărturisit că a avut grijă ca în această perioadă să le ofere și lor atenția cuvenită, mai ales Violetei, fiicei pe care o are cu Andreea Marin.

Dat fiind că fosta lui soție a fost plecată prin multe campanii umanitare în contextul pandemiei, Ștefan Bănică Jr. a luat-o pe micuța sa acasă la el, unde au petrecut împreună timp de calitate, cât Andreea Marin nu era prezentă.

„E și normal. Mama Violetei e plecată prin campanii ca să ajute oamenii, e normal, adică legal, am hârtie, mă duc, o duc, o aduc înapoi”, a mai spus Ștefan Bănică Jr.

Și chiar dacă pandemia i-a pus pe pauză toată activitatea artistică, Ștefan Bănică rămâne optimist și încearcă să gândească pozitiv în continuare, pentru că: „altă șansă nu avem”, după cum a spus și el. Artistul mai speră că „lucrurile se vor relua și va trebui să facem față acestui nenorocit de virus”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest