Cum a arătat evenimentul la care au participat Andreea Bălan și George Burcea, după separare! Avem primele imagini/ VIDEO

 

Vestea că Andreea Bălan și George Burcea s-au separat a marcat întreg showbiz-ul românesc! Despărțirea, una plină de controverse, i-a pus pe gânduri pe toți admiratorii acestora, care s-au întrebat cum s-a desfășurat, de fapt, petrecerea de un anișor a fetiței lor, Clara, la care au participat împreună.

Evenimentul de rupere a turtei a micuței Clara a fost unul extrem de restrâns, invitate fiind doar cele mai apropiate persoane ale Andreei Bălan, dat fiind contextul complicat în care se află cu George Burcea.

Chiar și așa, cea mică a fost celebrată așa cum se cuvine de nași, mai precis de Aurelian Temișan și de Monica Davidescu, care au avut grijă să fie respectate toate datinile. În ciuda tuturor problemelor cu care se confruntă în viața personală, Andreea Bălan nu renunță în a le oferi fanilor detalii din intimitatea evenimentelor care au loc în viața ei, astfel că a postat vlog-ul pe care l-a filmat la petrecerea de un anișor a Clarei.

Cu o atitudine relaxată și cu un zâmbet larg pe față de parcă nimic nu s-a întâmplat, Andreea Bălan a arătat pas cu pas cum s-a desfășurat evenimentul. Un detaliu care le-a sărit tuturor în ochi a fost acela că George Burcea nu a apărut în niciun cadrul din vlog-ul său, semn că au decis să se ignore pentru binele tuturor.

Mai mult de atât, tot în vlog-ul său, artista a arătat ce obiecte a ales micuța Clara de pe tavă! Și așa cum era de așteptat, fetița cântăreței a ales microfonul și o carte. Că de, dacă vrea să ajungă la nivelul mamei sale trebuie să învețe mult! Iar dacă sunteți curioși să vedeți cum s-a desfășurat întru totul evenimentul, dați play clipului de mai jos!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest