Cum a arătat nunta milionarului care s-a autoinfectat cu coronavirus. Imagini de la cununie/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Avem imagini fabuloase de la nunta milionarului care s-a infectat voluntar cu noul coronavirus, care a fost organizată ca un adevărat spectacol. A fost o petrecere cu invitați de seamă și zeci de artiști, unde distracția a avut loc la reședința mirelui, iar ceremonia s-a desfășurat pe pondonul de lângă lac.

Adina și Viorel Cataramă au spus „Da” pe 22 iunie 2013. Cununia civilă, cea religioasă și petrecerea au avut loc pe domeniul omului de afaceri de la Snagov, iar alături de ei, în ziua cea mare, au fost peste 120 de invitați.

Emoționați, cei doi au pășit printre invitați, s-au ținut de mână și și-au zâmbit pe tot parcursul ceremoniei. Îmbrăcată într-o rochie de culoare deschisă și cu un buchet de orhidee în mână, Adina parcă a strălucit mai tare ca niciodată lângă Viorel Cataramă, iar el era foarte fericit lângă femeia vieții lui.

Iar dacă în urmă cu șapte ani, pe chipurile lor se putea citi împlinirea, acum mariajul lor este pus în pericol după ce Viorel Cataramă a decis să se autoinfecteze cu COVI-19 pentru a demonstra că starea de urgență și măsurile de siguranță luate de autoritați au fost niște decizii exagerate.

Astfel că Adina Alberts și-a luat fetița și au plecat de acasă, pentru a nu se expune virusului cu care soțul său urma să fie contaminat.

 „ÎNTRE MEDIC ȘI SOȚIE, LE ALEG PE AMÂNDOUĂ! Dar pe rând, pentru următoarea perioadă. Și nu mi-e ușor”, așa a început Adina Alberts confesiunea.  Apoi, medicul a dezvăluit că de zece ani, formează cu Viorel Cataramă o familie unită, „dar separat suntem produsul profesional al multor ani investiți în domeniile pe care ni le-am ales. Eu cu convingerile, motivațiile și aspirațiile proprii. El cu certitudinile și deciziile lui”.

„Așa că drumurile noastre se despart pentru o perioadă. Știu că ne va fi foarte greu, dar nu pot trece peste menirea mea de medic, de mamă și de fiică”, a spus Adina Alberts, menționând că „o perioadă mă voi muta de acasă, împreună cu fetița noastră, astfel încât să nu ne expunem acestui virus”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest