Cum a câștigat Sorana Darclee lupta cu depresia: „Era toată societatea asta și toată încurcătura asta”

 

depresie. A făcut-o de una singură, fără ajutorul nimănui.

Fosta membră a trupei ASIA, Sorana Darclee a dezvăluit în exclusivitate la Antrena Stars că nu totul a fost roz în viața ei, în ultima perioadă. Dimpotrivă a avut unele probleme de sănătate cu care s-a confruntat. Mai precis, ea a povestit că a căzut în depresie, dar în cele din urmă a reușit să se ridice și să învingă această boală de una singură, prin forțele ei.

 

„Am avut perioade în care am fost mai jos, alea cu depresia au fost nasoale, dar la un moment dat mi-am dat seama că depresia ține doar de mine să o vindec, n-am mai avut de ce să mă sperii, că dacă stai câțiva ani în întuneric, în cele din urmă începi să întrevezi așa și nu-ți mai este frică de beznă. Apoi când îți aprinzi lumina, știi unde e întrerupătorul, nu mai stai să tremuri de frică, panicată într-un colț de știu eu ce monștrii”, a spus Sorana la Antena Stars.

 

Cântăreața consideră că un mare merit în biruința obținută împotriva bolii o are felul ei de a gândi, faptul că nu e interesată foarte tare de opiniile altor persoane: „Nu cer niciodată validarea celorlalți! Cred că aici a venit de fapt fericirea mea, că mi-am dat seama că n-am nevoie de validarea nimănui și am nevoie doar de mine și de visul meu. Asta nu se traduce prin aroganță, pentru că nu spunem acum <<Gata! Eu știu cine sunt și ce vreau, și nu îmi mai pasă de alții>>. Nu, aia e o aroganță”.

 

Artista a reușit să scape de depresie punându-se pe ea pe primul loc: „Era toată societatea asta și toată încurcătura asta. Când îți dorești atât de mult să demonstrezi și vezi întotdeauna că oamenii au pretenții de la tine și cer, vor să vadă anumite lucruri și începi să te împarți între tot ce vor ceilalți de la tine, uiți cumva ce vrei tu și ce te face pe tine fericit. Dintre toate lucrurile eu am ales că vreau să fiu fericită”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest