Cum a cerut-o în căsătorie Alex Pițurcă Jr. pe Cristina Ich: „A făcut-o atât de stângaci”/ VIDEO

 

Cristina Ich și Alex Pițurcă formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Și chiar dacă gurile răutăcioase nu le dădeau prea multe șanse împreună, iată că cei doi s-au logodit și au adus pe lume și un copil!

Cu puțin înainte ca frumoasa șatenă să dezvăluie că Alex Pițurcă Jr. a călcat strâmb și a „mituit-o” cu un ceas de 30. 000 de euro, Cristina Ich povestea cum s-a desfășurat cererea în căsătorie.

„Atunci când m-a cerut în căsătorie a făcut-o atât de stângaci încât mi s-a părut cel mai frumos mod posibil de a cere pe cineva de soție. Așa cu tremurat și emoție îmi spune: „știi ce vreau”. Atât de tare s-a emoționat că nici nu a putut să îmi spună „Vrei să fii soția mea?”.

Era total pe lângă subiect, el nefiind romantic, dar mie nici nu am plac bărbații ăia cu soarele apune, soarele viața mea. Nu-i plac chestiile astea, declarațiile astea. Dar în toată chestia lui are calitățile lui și pe mine mă face fericită fix prin stângăcia asta pe care o are și pe care i-o admir.” a spus Cristina Ich!

I-a cumpărat iertarea cu un ceas

În cadrul unui filmuleț pe instagram, Cristina Ich a dezvăluit că a fost înșelată de partenerul de viață, pe care în urmă cu câteva ore îl ridica în slăvi. Se pare că bruneta l-a iertat după ce tatăl copilului său i-a cumpărat un cadou de 30.000 de euro.

„Mi-am luat ceas din banii de donații… » Nu, nu! Ceasul e cadou de la bărbată-miu, că și înșelatul ăsta trebuie, într-un fel sau altul, să-l plătești. S-a gândit să îmi ia un ceas”, a spus Cristina Ich, într-un video făcut public pe rețelele de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest