Cum a cheltuit Ilie Năstase 15.000 de dolari, într-un club din Paris, într-o singură noapte: “M-am întors acasă cu autobuzul”

 

Ilie Năstase a avut o carieră memorabilă în lumea tenisului, fiind recunoscut la nivel internațional grație premiilor pe care le-a obținut de-a lungul timpului. Pe lângă viața sportivă tumultuoasă, “Nasty” s-a bucurat de numeroase controverse și pe plan personal, căpătând titulatura de “bad boy”. Fostul mare sportiv a povestit un episod în care a cheltuit 15.000 de dolari, într-o singură noapte, într-un club din Paris.

Fostul mare tenismen în vârstă de 74 de ani va rămâne unul dintre cei mai spectaculoși jucători, chiar dacă s-a retras de ani buni din lumea sportului. Recent, Ilie Năstase a dezvăluit cum a rămas fără 15.000 de dolari, în tinerețea sa.

Celebrul sportiv a dezvăluit că după câștigarea primului Masters, la Paris, în 1971, a petrecut întreaga noapte într-un club, unde “a spart” toți banii pe care îi câștigase cu câteva minute înainte. După ce a petrecut până dimineața, “Nasty” a fost nevoit să revină acasă cu autobuzul.

"Am locuit la Paris patru ani. Era oraşul meu preferat în perioada aceea. Când am câştigat acel premiu, a doua zi a trebuit să mă întorc acasă cu autobuzul, pentru că am cheltuit toţi banii din premiu într-un club de noapte din St. Germain", a spus Ilie Năstase, pentru site-ul ATP Tour.

Cât despre modul în care a fost deseori etichetat, Ilie Năstase a ținut sa precizeze că nu toată lumea poate fi la fel, iar felul lui “obraznic” de a fi, îi aduce foarte multă plăcere în viață.

"Nu-mi pasă. Cineva trebuie să fie şi 'nasty', nu? Nu toată lumea trebuie să fie drăguţă şi amabilă. Eu sunt mai obraznic şi îmi place”, a mai spus fostul mare tenismen.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest