Cum a comentat Adrian Minune zvonul conform căruia ar fi făcut trafic de droguri: “Mi-am luat prima Dacie”

 

Multe s-au spus și multe s-au scris despre Adrian Minune și despre faptul că ar fi făcut trafic de droguri cu câțiva ani în urmă! Decis să pună capăt zvonurilor, manelistul a vorbit deschis despre subiectul controversat al cărui protagonist a fost o bună bucată de timp.

Adrian Minune este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, astfel că nu este mirare că de-a lungul timpului au existat fel și fel de zvonuri în ceea ce îl privește. Unul dintre ele se referă la traficul de droguri, un subiect controversat care nu a fost dezbătut de artist… până acum.

Cum a comentat Adrian Minune zvonul conform căruia ar fi făcut trafic de droguri

Adrian Minune a infirmat toate speculațiile conform cărora ar fi făcut trafic de droguri. Manelistul a folosit ca argument principal faptul că nu are fizicul potrivit pentru a intra într-o asemenea afacere.

Și mai mult decât atât, acesta a recunoscut ca a fost solicitat de câteva ori de autorități să dea cu subsemnatul, iar motivul pentru care s-a prezentat, nu a fost pentru că ar fi fost vinovat, ci pentru că atunci când Poliția te solicită, trebuie să te prezinți indiferent de situație.

”Am eu fizicul de a face trafic? E cea mai mare prostie! Atâta timp cât poliția sau statul român te cheamă undeva, pentru a da cu subsemnatul, trebuie să mergi. Nu? Pentru a dovedi că ești nevinovat. Asta cu traficul de droguri este de când eram eu copil, de când mi-am luat prima Dacie. Este foarte important să spun nu, nu am făcut!”, a spus Adrian Minune în cadrul unei emisiuni TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest