Cum a comentat Alex Bodi despărțirea de Daria Radionova: “Se aruncă pietre în mine și nu am făcut nimic”/ VIDEO

 

După declarațiile controversate pe care le-a făcut Daria Radionova despre despărțirea de Alex Bodi, în care rusoaica i-a dat dreptate Biancăi Drăgușanu în ceea ce îl privește pe fostul partener, afaceristul i-a dat replica!

Alex Bodi și Daria Radionova nu mai formează un cuplu, iar motivul ar fi fost episoadele de gelozie pe care afaceristul le-ar fi avut în ceea ce o privește pe șatenă, dar și atitudinea efervescentă pe care ar fi avut-o față de ea pentru că nu a postat imagini în care să apară amândoi pe contul ei de socializare.

Contactat de reporterii Antenei Stars, Alex Bodi i-a dat replica fostei partenere, prezentându-și partea de adevăr. Afaceristul a infirmat zvonurile conform cărora ar fi fost părăsit de Daria, dând de înțeles că lucrurile ar fi stat exact invers.

“Ei, nu ai cum să mă părăseşti. Nu există aşa ceva, doar că nu vreau să mai intru în alte discuţii că s-a făcut prea mult caz pe tema asta şi chiar nu vreau să mă implic în mai mult circ. (...) Văd că se aruncă o grămadă de pietre asupra mea şi eu nu am făcut nimic. Că eu i-am zis ei să rămână acolo? Am avut nişte discuţii. Corect. (...) I-am spus că nu mai funcţionează, că sunt prea multe tensiuni, că e prea mult stres, că intervin anumiţi factori şi cred că ar fi cel mai bine şi liniştitor pentru amândoi să rămână acolo, să se focalizeze pe afacerile ei, să îşi vadă de priorităţile ei şi aşa mai departe. Noi nu ne-am despărţit rău, nu ne-am certat. După au fost anumite discuţii şi într-adevăr lucrurile au luat amploare când am văzut declaraţia ei pentru că pentru mine a fost un şoc.”, a spus Alex Bodi.

Cât despre motivele care ar fi stat la baza despărțirii, invocate de Daria Radionova, Alex Bodi a spus că lucrurile nu ar fi stat chiar așa. Potrivit spuselor sale, sentimentul de grijă pe care i-l purta rusoaicăi a fost interpretat greșit de ea.  

„Acelea sunt alte discuţii. Nu are treabă cu gelozia. E vorba de comportament. Dacă tu ai anumite pretenţii şi ai anumite aşteptări din partea mea, păi nu e normal să faci şi tu la fel? Dacă eu sunt acasă şi tu îţi faci anumite griji, e normal să pot să pun şi eu lucrurile astea în prim-plan să le ai în vizor (...)Dacă noi doi ne certăm şi tu mă suni să te iei de mine 5-6 ore eu stau ca nebunul în telefon să te ascult? Logic că nu, dar nu vreau să intru în detalii. O lăsăm să fie cum vrea ea.”, a mai spus Alex Bodi pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest