Cum a comentat Bianca Drăgușanu prima sa apariție televizată: “Aveam vreo 15 kg în plus”/ VIDEO

 

Multe s-au scris și multe s-au spus despre prima apariție televizată a Biancăi Drăgușanu, dar chiar și așa, vedeta nu a comentat niciodată acest aspect din viața ei… până acum. Invitată în cadrul unui podcast, artista a comentat prima sa apariție la TV, din cadrul emisiunii “Din Dragoste”.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute femei din showbiz-ul autohton, grație controverselor de care a fost înconjurată de-a lungul timpului prin prisma vieții sale amoroase. Relația cu Cătălin Botezatu a fost cea care a propulsat-o pe blondină în atenția publică, motiv pentru care multe aspecte din trecutul ei au fost scoase la lumină, inclusiv apariția TV de la emisiunea “Din Dragoste”.

Pentru prima dată, Bianca Drăgușanu a vorbit despre perioada in care a apărut pentru prima dată în cadrul unei emisiuni TV și i-a judecat dur pe cei care au criticat-o de-a lungul timpului.

Bianca Drăgușanu a mărturisit că multe persoane s-a luat de aspectul ei fizic din acea perioadă, fără să țină cont de faptul că avea doar 16 ani, iar imaginea ei era una cu totul și cu totul alta față de cea din ziua de astăzi.

“Eram foarte încrezătoare în mine, doar că eram o copilă. Lumea mă judecă și mă analizează mult pentru acele prime apariții ale mele. Mie îmi pare bine că există, pentru că așa îți dai seama de evoluția unui om. 

Da, uite de aici am plecat, aici sunt și aici vreau să ajung. Și o să fiu. Oamenii când se uită la acele imagini cu mine mă analizează din punct de vedere fizic, dar uită să pună înainte lucruri esențiale. Eu eram doar o copilă. Aveam 16 ani și jumătate, eram în perioada pubertății, aveam vreo 15 kg în plus”, a spus Bianca în cadrul podcast-ului realizat de Damian Drăghici.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest