Cum a comentat Ilie Năstase faptul că a fost la un pas de divorț de Ioana Simion: “Se întâmplă la toată lumea”/ VIDEO

 

Ilie Năstase și Ioana Simion au intrat, în direct, la “Showbiz Report”, prin intermediul unei conferințe video, unde au vorbit mai deschis ca niciodată despre cum anume se desfășoară relația lor, după ce au fost la un pas de divorț.

Ilie Năstase și Ioana Simion au fost la un pas de a semna actele de divorț, după ce fostul mare tenismen a fost agresiv cu bruneta. Ioana a părăsit ulterior căminul conjugal și s-a mutat înapoi în Constanța, pentru a lua o decizie în ceea ce privește mariajul.

Deși spunea că nu îi va mai acorda nicio șansă, iată că odată cu schimbarea comportamentului lui Ilie Năstase, Ioana Simion a revenit la sentimente mai bune față de acesta, având loc reconcilierea.

În cadrul emisiunii “Showbiz Report”, Ilie Năstase a mărturisit că s-a schimbat de dragul Ioanei Simion și a spus că nu s-au despărțit niciodată oficial așa cum s-a zvonit, între ei existând doar o ceartă între doi soți și atât.

„Împăcarea e mai dulce și șampania e mai dulce când o bei mai rar, dar când o bei mai des. (...) Tensiunile n-au durat mult. Eu cu Ioana am fost împreună chiar dacă situația era ... Nu a fost o despărțire oficială atunci ... o ceartă între doi soți, care se întâmplă des la toată lumea. (...) Eu m-am comportat mai diferit față de cum s-a întâmplat ... și asta a făcut ca ea să se gândească să renunțe la divorț”, a spus Ilie Năstase.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest