Cum a comentat Manuela Lupașcu relația cu Alex Leonte, fostul iubit al Theo Rose

 

Manuela Lupașcu, o influenceriță cunoscută din țară, a vorbit despre relația ei cu Alex Leonte, fostul iubit al artistei Theo Rose. Cei doi formează un cuplu de câteva luni, dar preferă să rămână discreți în ceea ce privește relația lor. Într-un interviu acordat la Antena Stars, Manuela a mărturisit că își dorește să păstreze anumite părți din viața sa pentru sine, dar nu se ascunde de privirea celorlalți în ceea ce privește relația cu Alex.

Despărțirea dintre Theo Rose și Alex Leonte a fost un subiect care a ținut paginile ziarelor o perioadă, dar acum Alex are o nouă relație cu Manuela Lupașcu, despre care aceasta a declarat că se descurcă să-și facă timp pentru tot ce-i aduce plăcere, inclusiv pentru relația ei cu Alex. Cei doi nu au ascuns niciodată faptul că formează un cuplu, dar preferă să rămână discreți pentru a păstra unele momente doar pentru ei.

”Pentru tot îmi fac timp, aranjată cu totul, astfel încât să am de toate în viața mea. Totul e bine, nu vreau să fac un subiect despre chestia asta, să vedem cum stau lucrurile mai departe. Nu cred că s-a ascuns nimeni, nici în trecut, nici în prezent. Ce aleg să ofer, nu mă ascuns, că nu e nimic de ascuns, dar e bine. Nu cred că are legătură cu faptul că Alex Leonte este persoană publică, e vorba de a păstra anumite momente pentru mine și, în general, nu se ascunde absolut nimeni. Vreau să pun accent pe ceea ce fac, mai mult decât orice altceva. Realitatea și viața pe care o avem face parte din ceea ce suntem, nu mă ascund că nu am de ce, dar mai răruț că e mai drăguț”, a spus Manuela Lupașcu la Antena Stars.

Întrebată despre planurile sale de Paște, Manuela a declarat că va petrece cu familia, moment important în care se vor reuni cu toții. Influencerița a subliniat că îi place să se bucure de viață și să ofere dragoste, să stea alături de cei dragi și să se întâlnească cu prietenii, mai ales în această perioadă de sărbători.

”Îmi fac timp pentru toate. Avem timp acum, ieșim la prânz, se apropie Paștele, se găsesc momente, dacă îți dorești, le faci pe toate. Cu familie voi face Paștele, clar. Asta în prima parte a zilei, vizitele sunt cele mai clasice în momentul acesta. Îmi place să mă bucur și să ofer dragoste, să stăm alături, cum poate mai rar o facem în timpul anului, când nu avem o ocazie”, a mai adăugat influencerița.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest